Безкоштовне тестування щодо вибору професії

Стартував другий етап соціального проєкту Прикарпатського національного університету «Професія майбутнього і мій вибір сьогодні».

Як доводять університетські соціологічні дослідження, тільки половина абітурієнтів обирають собі фах відповідно до професійної спрямованості.

Прикарпатський університет хоче допомогти молодим людям у запобіганні помилок та розчарувань, і правильно обрати своє майбутнє.

Наразі, на другому етапі проєкту вже більше трьохсот абітурієнтів зареєструвалися для проходження безкоштовного тестування. За його допомогою є можливість дізнатися про рівень розвитку в абітурієнта тих здібностей, які сприятимуть його найбільш успішній професійній реалізації, і які вимагатимуть більших зусиль для досягнення омріяної професії.

Нагадуємо всім бажаючим зареєструватися і пройти тест в рамках проєкту можна тут: https://bit.ly/35GfLoT

Як відомо, з листопада 2020 року в Прикарпатському університеті стартував соціальний проєкт «Професія майбутнього і мій вибір сьогодні». На його першому етапі відбулися вебінари з підвищення педагогічної майстерності для вчителів випускних класів та класних керівників закладів загальної середньої освіти міста Івано-Франківська та Івано-Франківської області на тему “Soft skills у роботі вчителя 2030”.