Вступ у магістратуру. ІІІ етап. Початок – 25 жовтня!

Відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2021 році та Правил прийому до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у 2021 році

із 25 жовтня розпочинається ІІІ етап вступної кампанії 2021 року.

Прийом буде відбуватися:

  1. У магістратуру (на освітній рівень магістра, на основі диплома бакалавра чи диплома магістра, чи диплома спеціаліста)
  2. На “другу вищу освіту”  – на освітній рівень бакалавра (для вступників на основі диплома про здобуту вищу освіту, або які вступають на ОР бакалавра за іншою спеціальністю, і які здобули раніше такий самий або вищий ступінь (рівень), або здобувають його не менше одного року та виконують у повному обсязі індивідуальний навчальний план).

Терміни ІІІ етапу вступної кампанії:

  • Прийом документівіз 25 по 28 жовтня 2021 року.
  • Вступні іспити29-30 жовтня (розклад вступних іспитів буде формуватися по мірі комплектування груп, тому основна сесія вступних іспитів відбудеться 29 жовтня). Переглянути екзаменаційні списки можна буде ⌈за цим посиланням⌉, розклад вступних іспитів – ⌈за цим посиланням⌉ (посилання стануть активними 28 жовтня)
  • Оприлюднення рейтингових списків1 листопада. Переглянути рейтингові списки можна буде ⌈за цим посиланням⌉ (посилання стане активними 1 листопада)
  • Виконання вступниками вимог до зарахування – 2-3 листопада (подача оригіналів документів, складання договору, оплата за навчання)
  • Зарахування вступників – 4 листопада.

До уваги: якщо ви поступаєте у магістратуру на основі диплома бакалавра, необхідно мати зданий ЄВІ (єдиний вступний іспит) з іноземної мови (сертифікат із позитивною оцінкою). Якщо Ви поступаєте у магістратуру на основі диплома спеціаліста, або магістра – ЄВІ не потрібно, іноземну мову Ви будете здавати в університеті у вигляді комп’ютерного тестування.

Корисна інформація для вступників у магістратуру:

 

Корисна інформація для вступників “на другу вищу”: