(із вказанням активних статусів заяв)

Перейшовши за наведеним посиланням, Ви зможете переглянути рейтингові списки вступників за усіма спеціальностями (Освітніми програмами) освітніх рівнів бакалавра і магістра, на які проводиться прийом до ПНУ у 2021 році. Для зручності, навпроти прізвищ вступників є колонка “Статус заяви”, яка відображає статус абітурієнта на певний день.

 

Переглянути рейтингові списки (натиснути, щоб переглянути)

 

Статуси заяв можуть бути такі:

Наявний статус заяви у рейтингу Коротке пояснення
Надійшла із сайту Підтвердження факту подання електронної заяви до ПНУ
Зареєстровано Заяву прийнято до розгляду (фактично – заява прийнята)
Допущено Заяву допущено до участі у конкурсі на бюджетну або контрактну форму навчання
Затримано Заява надійшла до університету, але містить неточності, які необхідно виправити (вступникові) у терміновому порядку. Про зміст неточностей написано у коментарі, який можна переглянути у кабінеті вступника.
Скасовано вступником Такий статус ставиться, коли вступник подав заяву,  а потім, в силу певних причин – скасував заяву.
Скасовано (втрата пріоритету) Такий статус ставиться, коли вступник подав заяву на місця державного замовлення, у якій був вказаний пріоритет, а потім, в силу певних причин – скасував заяву. В такому випадку втрачається “один” пріоритет, повторно заяву з таким пріоритетом подати уже не можливо.
Відмова Заяву не допущено до участі у конкурсі на підставі рішення приймальної комісії (це відбувається тоді, коли заява, або відомості поданій у заяві порушують вимоги до вступу, встановлені Правилами прийому у 2021 році, або порушують чинне законодавство). Про причину відмови коротко викладається у коментарі до заяви, який можна переглянути у електронному кабінеті вступника.
Рекомендовано (бюджет) Вступник пройшов конкурсний відбір та рекомендований до зарахування на бюджетне місце. Для того, щоб отримати наступний статус – “до наказу”, тобто стати студентом ПНУ, необхідно виконати вимоги до вступу, фактично – привезти оригінали документів в університет. У 2021 році це необхідно зробити до 2 серпня для вступників на 1-ші курси після школи,  для вступників у магістратуру – до 7 серпня, для вступників на старші курси – до 5 серпня .
Відхилено (бюджет) Такий статус встановлюється тоді, коли вступник не виконав вимоги до вступу на бюджетні місця, або у заяві наявні відомості, що перешкоджають вступити на бюджет (наприклад, конкурсний бал – менше 125). Про причину відхилення коротко викладається у коментарі до заяви, який можна переглянути у електронному кабінеті вступника.
Рекомендовано (контракт) Вступник пройшов конкурсний відбір та рекомендований до зарахування на контрактне місце. Для того, щоб отримати наступний статус – “до наказу”, тобто стати студентом ПНУ, необхідно виконати вимоги до вступу, фактично – привезти оригінали документів в університет. У 2021 році це необхідно зробити до 14 серпня., для вступників на 1-ші курси після школи,  для вступників у магістратуру – до 9 серпня, для вступників на старші курси – до 6 серпня .
Відхилено (контракт) Такий статус встановлюється тоді, коли вступник не виконав вимоги до вступу на місця контракту, або у заяві наявні відомості, що перешкоджають вступити на контракт (наприклад, конкурсний бал – менше 140 для вступників на спеціальність “081 Право”). Про причину відхилення коротко викладається у коментарі до заяви, який можна переглянути у електронному кабінеті вступника.
До наказу Вітаємо! Ви студент ПНУ!
Відраховано Такий статус встановлюється студентам, які в силу певних причин не змогли продовжити (розпочати) навчання у ПНУ після їх зарахування в число студентів.