Реєстрація на творчі конкурси у 2019 році

Шановні вступники!

Запрошуємо вас здійснити попередню реєстрацію на творчі конкурси для вступників на освітній рівень бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на освітні програми спеціальностей 017 “Фізична культура і спорт”, 022 “Дизайн”, 023 “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, рестраврація”, 024 “Хореографія”, 025 “Музичне мистецтво”, 026 “Сценічне мистецтво” у 2019 році за допомогою онлайн форми.

Групи формуються до етапу граничного наповнення у порядку подання заяв. Якщо група у відповідний день наповнена, з вами зв’яжуться окремо працівники Приймальної комісії для уточнення дати складання творчого конкурсу згідно розкладу (https://admission.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/6/2019/03/Bakal-PZSO-TK-2019.pdf).

Звертаємо вашу увагу, що вступники, які бажають брати участь у конкурсі на бюджет та на контракт складають іспити протягом І-IV етапів (до 10 липня) проведення творчих конкурсів. Вступники, які бажають вступити тільки на контракт, складють іспити протягом V-VI етапів.

До складання творчого конкурсу допускаються вступники за наявності документа, що посвідчує особу, та сертифікатів ЗНО. Вступники на “Фізичну культуру і спорт” також подають додатково висновок медичної комісії Івано-Франківського обласного лікувально-фізкультурного центру “Здоров’я” (м. Івано-Франківськ, вул. Матейка, 20).