Засідання Приймальної комісії

Порядок денний засідання Приймальної комісії ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” (21.08.2018 р. о 17-00 год., ауд. 205)

1. Про відкликання наданих рекомендацій до зарахування за кошти фізичних або юридичних осіб вступникам на ОР магістра на базі ОР бакалавра денної та заочної форм навчання,що не виконали вимог для зарахування (списки).

Доповідають голови відбіркових комісій

2. Про надання рекомендацій до зарахування за кошти фізичних або юридичних осіб вступникам на ОР магістра на базі ОР бакалавра денної та заочної форм навчання наступним за рейтингом, що виконали вимоги для зарахування (списки).

Доповідають голови відбіркових комісій

3. Про зарахування за кошти фізичних або юридичних осіб вступників на ОР магістра на базі ОР бакалавра денної та заочної форм навчання, які виконали вимоги до зарахування (списки).

Доповідають голови відбіркових комісій

4. Про зарахування за кошти фізичних або юридичних осіб вступників на ОР бакалавра на базі ПЗСО денної та заочної форм навчання, які виконали вимоги до зарахування у період з 11 серпня 2018 року до 21 серпня 2018 року (списки).

Доповідають голови відбіркових комісій

5. Різне.

Рішення Приймальної комісії (Протокол засідання Приймальної комісії від 21.08.2018 року, № 28)