Засідання Приймальної комісії

Порядок денний засідання Приймальної комісії ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” (06.08.2018 р. о 18-00 год., ауд. 205)

1. Про відкликання наданих рекомендацій до зарахування за кошти державного бюджету вступникам на ОР бакалавра на базі ПЗСО денної та заочної форм навчання, що не виконали вимог для зарахування (списки).

Доповідають
голови відбіркових комісій

2. Про зарахування за кошти державного бюджету вступників на ОР бакалавра на базі ПЗСО денної та заочної форм навчання, що виконали вимоги для зарахування (списки).

Доповідають
голови відбіркових комісій

3. Про встановлення терміну виконання вимог для зарахування вступникам на ОР бакалавра на базі ПЗСО за кошти фізичних або юридичних осіб.

Відповідальний секретар Приймальної комісії
Івасюк І.Я.

4. Про відкликання наданих рекомендацій до зарахування за кошти державного бюджету вступникам на ОР бакалавра на базі ОКР молодшого спеціаліста денної та заочної форм навчання, що не виконали вимог для зарахування (списки).

Доповідають
голови відбіркових комісій

5. Про надання рекомендацій до зарахування за кошти державного бюджету вступникам на ОР бакалавра на базі ОКР молодшого спеціаліста денної та заочної форм навчання наступним за рейтингом, що виконали вимоги для зарахування (списки).

Доповідають
голови відбіркових комісій

6. Про зарахування за кошти державного бюджету вступників на ОР бакалавра на базі ОКР молодшого спеціаліста денної та заочної форм навчання, що виконали вимоги для зарахування (списки).

Доповідають
голови відбіркових комісій

7. Про допуск до вступних випробувань вступників для здобуття ступеня доктора філософії.

Голова відбіркової комісії
Ільницький Р.В.

8. Різне.

Рішення Приймальної комісії (Протокол засідання Приймальної комісії від 06.08.2018 року, № 22).